Is een sneeuwbol / schudbol alleen iets voor kerstmis?

 

Nee natuurlijk niet! Snow Globe Forever heeft in het assortiment diverse snow globes en sneeuwbollen die helemaal niets te maken hebben met kerst. Deze zijn heel leuk om te geven of te krijgen bij diverse gelegenheden zoals verjaardag, geboorte, trouwen, moederdag en vaderdag, dierendag of zomaar. Ook heeft Snow Globe Forever diverse sneeuwbollen met een bepaald thema zoals dieren (animals), bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren en het Vrijheidsbeeld en snow globes met leuke teksten zoals ‘you light up my life’ of ‘life is better with friends’. Snow globes of sneeuwbollen danwel schudhuisjes zijn ook superleuk als decoratie. De snow globes van het merk ‘Pomme-Pidou’ bijvoorbeeld zijn heel kleurrijk en artistiek en in verschillende groottes en kleuren verkrijgbaar bij Snow Globes Forever. Kortom, ze zijn voor alle seizoenen of het nu winter, zomer, herfst of lente is en ook voor alle leeftijden. Je blijft ernaar kijken en genieten. Snow Globe Forever heeft ook een erg leuke sneeuwbol opgenomen in het assortiment, namelijk de knipoog naar de Covid-19 / Corona pandemie. Deze moet je hebben als aandenken! Deze snow globe heeft als tekst: “#Staysafe, #Stayhealthy, #Stayhome” en de afbeelding is hilarisch, namelijk een rol WC-papier. Hoe leuk is het om die als cadeau te geven of te krijgen! En natuurlijk een absolute must have voor verzamelaars. Deze snow globe is in de categorie ‘collectors’ opgenomen in de webshop.

De dieren (animals) categorie van Snow Globe Forever is zeer uitgebreid. Er zijn sneeuwbollen met leuke hertjes (Bambi!), olifantjes, panda’s, ijsberen, pinguins en nog veel meer dieren.

 

Maar heeft de snow globe dan niets met kerstmis te maken? Ja, uiteraard ook wel. In zijn algemeenheid is het assortiment van snow globes met een kerst of winter thema behoorlijk groot. Dit heeft te maken met de tijd van het jaar. Iedereen wil het gezellig maken thuis met kerstmis. Dus of het nu een mooi besneeuwd tafereeltje is of een mooie kerstboom, Snow Globe Forever heeft ze allemaal.

 

Neem eens een kijkje in de webshop!

Deze hilarische snow globe is in de categorie ‘collectors’ opgenomen in de webshop.

Dit is een leuke en kleurrijke snow globe van het merk Pomme-Pidou: een roze kikker met een gouden kroontje! Uit deze serie heeft Snow Globe Forever er nog veel meer: kat, eend, uil en kikker in verschillende kleuren zowel een kleinere als een grotere. Ze zijn uiteraard in de webshop te vinden!