Het gezicht achter Snow Globe Forever

het gezicht achter Snow Globe Forever: Francis

Snow Globe Forever, DE webwinkel voor het grootste en leukste aanbod sneeuwbollen!

Als snow globe liefhebbers viel het ons steeds vaker op dat het best lastig is om sneeuwbollen te vinden op internet. Diverse winkels met een beperkt aantal snow globes en vaak krijg je ook nog eens te maken met lange levertijden. Dat kan en moet simpeler dachten wij, dus daarom is hier Snow Globe Forever: DE webwinkel voor het grootste en leukste aanbod sneeuwbollen! Leuk om jezelf cadeau te doen of om iemand mee te verrassen. Aan de verzamelaar is ook gedacht: we hopen leuke snow globes toe te kunnen voegen aan jullie verzameling. Al onze sneeuwbollen zijn ook nog eens direct leverbaar uit eigen voorraad en zullen dezelfde dag nog worden verzonden! Inmiddels hebben wij meer dan 300 verschillende sneeuwbollen in onze webshop staan. Uiteraard blijven wij continu zoeken naar de leukste snow globes om zo het assortiment verder uit te breiden.

 

Persoonlijk contact en betrokkenheid

Wij staan voor een goede en persoonlijke service.

Alles wat in onze webwinkel staat is door onszelf met veel plezier uitgekozen en wordt met veel plezier naar jou verzonden.

Wij zetten net dat stapje meer, persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen via onze website en social media kanalen regelmatig inventariseren waar jij als klant behoefte aan hebt. Zo laten wij jou bijvoorbeeld meebeslissen over nieuw in het assortiment op te nemen snow globes en komt er de mogelijkheid om al onze bestaande snow globes een review te geven.

 

Op zoek naar een specifieke snow globe?

Wij bieden de mogelijkheid om voor jou op zoek te gaan naar een specifieke snowglobe die (nog) niet in onze webwinkel te vinden is. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is even contact met ons opnemen via het contactformulier of één van onze andere kanalen. Wij zullen dan voor jou proberen de sneeuwbol die jij graag wil hebben in te kopen.

 

Inkoop tweedehands snow globes

Heb jij één of meerder snow globes (of een hele verzameling) waar je vanaf wilt? Neem vooral contact met ons op. Wellicht nemen wij de snow globe(s) van je over en kunnen wij er vervolgens weer een andere liefhebber of verzamelaar blij mee maken.

 

Wist je al dat Snow Globe Forever een cadeauservice heeft?!

Wil jij graag iemand blij maken met een leuke snow globe? Geef dit gewoon aan bij het plaatsen van je bestelling en wij maken er een feestje van! Een mooi ingepakt cadeau, rechtstreeks door ons verzonden naar de ontvanger. We hebben hiervoor verschillende leuke snow globes in ons assortiment voor diverse gelegenheden.