• Direct leverbaar uit eigen voorraad
  • Vandaag voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Vanaf €60,- gratis verzending binnen Nederland
  • Vertrouwd online kopen met de zekerheid van Stichting WebwinkelKeur
Home » Over Snowglobe

WIJ ZIJN BIJ SNOW GLOBE FOREVER PAS TEVREDEN ALS JIJ HET OOK BENT!

 

Persoonlijk contact en betrokkenheid

Wij staan voor een goede en persoonlijke service.

Alles wat in onze webwinkel staat is door onszelf met veel liefde uitgekozen en wordt met veel liefde naar jou verzonden.

Wij zetten net dat stapje meer, persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen via onze website en social media kanalen regelmatig inventariseren waar jij als klant behoefte aan hebt. Zo laten wij jou bijvoorbeeld meebeslissen over nieuw in het assortiment op te nemen snow globes en komt er de mogelijkheid om al onze bestaande snow globes een review te geven.

 

Op zoek naar een specifieke snow globe?

Wij bieden de mogelijkheid om voor jou op zoek te gaan naar een specifieke snowglobe die (nog) niet in onze webwinkel te vinden is. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is even contact met ons opnemen via het contactformulier of één van onze andere kanalen. Wij zullen dan samen met jou de mogelijkheden bespreken.

 

Inkoop tweedehands snow globes

Heb jij één of meerder snow globes (of een hele verzameling) waar je vanaf wilt? Neem vooral contact met ons op. Wellicht nemen wij de snow globe(s) van je over en kunnen wij er vervolgens weer een andere liefhebber of verzamelaar blij mee maken.

 

Wist je al dat Snow Globe Forever een cadeauservice heeft?!

Wil jij graag iemand blij maken met een leuke snow globe? Geef dit gewoon aan bij het plaatsen van je bestelling en wij maken er een feestje van! Een mooi ingepakt cadeau, rechtstreeks door ons verzonden naar de ontvanger. We hebben hiervoor verschillende leuke snow globes in ons assortiment voor diverse gelegenheden.